Patiëntencontact – Huisartsenpraktijk Niekerk – Niekerk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Niekerk
Dr. K.L. van der Veenlaan 34 9822 BA
Niekerk

Patiëntencontact

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00-17.00 uur. Via de spoedlijn 0594 – 503737 (toets 1) is er altijd een dokter te bereiken.
Let op: In verband met de coronapandemie verzoeken wij u, voor dat u de praktijk binnenkomt, om de tijdelijke aanpassing van onze werkwijze / coronamaatregelen door te nemen. Dringend verzoek niet naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft gemaakt bij de assistente. Voor acute, urgente zaken is de praktijk uiteraard altijd open!

Spreekuur

Er is dagelijks spreekuur volgens afspraak. Het maken van een afspraak dient u vóór 12.00 uur (bij voorkeur vóór 10.00 uur) te doen! Voor een afspraak wordt in de regel 10 minuten tijd gereserveerd. Indien u aangeeft meer tijd nodig te hebben (bv omdat er meerdere vragen te behandelen zijn) dan kan de assistente daar rekening mee houden in de agenda.
U kunt, vanwege onze coronamaatregelen, tijdelijk geen afspraak maken voor een consult / visite via de e-agenda!
Let op:
De praktijk is van 12.00 uur tot 14.00 uur alleen bereikbaar voor spoed. Na 14.00 uur tot sluitingstijd om 17.00 uur kunt u bellen voor overleg en andere zaken.

Huisbezoek

Aanvragen voor huisbezoek graag tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Voor spoedgevallen wordt vanzelfsprekend een uitzondering gemaakt. De assistente zal altijd vragen naar de reden van een huisbezoek, zodat de huisartsen met de planning van de huisbezoeken hiermee rekening kunnen houden. Huisbezoeken worden over het algemeen aan het eind van de ochtend gemaakt.
Soms blijkt achteraf, dat mensen een huisbezoek hadden verwacht, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of voor een extra controle bij een ernstige ziekte. Het is niet altijd in te schatten, wanneer men hulp verwacht. Schroomt u niet de telefoon te pakken en er gewoon om te vragen.

Telefonisch spreekuur

U kunt bij de assistentes een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur van de huisartsen. U wordt dan tussen 13.00 uur en 13.30 uur teruggebeld door de dokter. Op verzoek kunt u op een ander tijdstip teruggebeld worden.

EHBO

Voor eerste hulp kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of laat bellen kan er rekening worden gehouden met uw komst.

Praktijkfolder / GP folder (NL/English)

Wilt u de belangrijkste en meest actuele informatie over de praktijk downloaden en/of op papier: Praktijkfolder Niekerk
There is also an English version of the “Praktijkfolder” calledGeneral patient folder Niekerk